Deze swingende feelgood musical De Wizzz is een eigentijds verhaal gebaseerd op de zevenvoudig Tony Award winnende Broadway productie. Deze versie is geïnspireerd op de succesvolle filmversie The Wiz met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. Met wereldhits als “Ease On Down The Road” en “A Brand New Day”.

Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, hart, verstand en moed maar bovenal naar zichzelf.

Musicalgroep Colours heeft met deze productie onder artistieke leiding van Simône le Roy, zang van Elni Vaasen-Schwengle en dans van Ingeborg Bekker, een eigen draai gegeven aan deze musical met nieuwe personages en scènes. En daardoor is het verhaal hier en daar wat veranderd en uitgebreid. Maar met een al honderd jaar oude boodschap;

Je kunt altijd jezelf zijn, ongeacht waar je ook bent, als je jezelf maar wezenlijk accepteert en belangrijk genoeg vindt. Geloof in jezelf!