Een benefiet gala ten behoeve van Pink Ribbon.
Presentatie van de show is in handen van Geert Hoes (ter vervanging van Quinty Trustfull, ambassadrice van Pink Ribbon) en Jan Postulart, bekend als jurylid van het RTL-4 programma ‘Dancing with the Stars’ en eigenaar van Danssportstudio Porceletti.

Tijdens dit Pink Ribbon Dansgala zijn prominente Harderwijkers uit de politiek, de sport, de cultuur en het bedrijfsleven gekoppeld aan geoefende dansers van Porceletti. Onder andere Burgemeester John Berends, schaatser Jan Bos en eigenaar van Welnesscentrum de Zwaluwhoeve Harald Lankhorst strijden om de eer. Original Dancing with the Stars Dancers waaronder Koen en Roemjana, Marcus en Lena geven de show een extra tintje.

De danswedstrijd wordt omlijst met een showprogramma met oa de dames van Femmage en zangeres Willeke D’Estelle. En in de foyer de unieke Telstar band. Le Roy Theater Producties is verantwoordelijk voor de artistieke invulling van de show. Jorna Papens, styliste bij SBS6, de tuinruimers neemt de styling van de foyer voor haar rekening.

De opbrengst van dit Pink Ribbon Gala waar zoveel mensen zich vrijwillig voor hebben ingezet was € 15.000.

Even stilstaan bij het leven
Even stilstaan bij de pijn
Even stilstaan en wat geven.
Eén moment, gebaar … heel klein.

Met elkaar even niet rennen
Maar met elkaar verbonden zijn
Want een leven duurt maar even
En kan heel oneerlijk zijn

Even stilstaan bij het leven
Even stilstaan met elkaar
En elkaar wat aandacht geven
Is het allermooist gebaar
Simône le Roy