Simône ademt theater

Ik wist altijd al dat er theater in genen zat. Mijn opa en mijn moeder waren na de oorlog een bekend Amsterdams Variety duo. En mijn vader bleek in dienst schrijver en regisseur van diverse theaterstukken te zijn. Daarom draag ik mijn familienaam Le Roy met trots en heb ik mijn bedrijf vernoemd naar mijn artiestenfamilie. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Le Roy betekent ‘de Koning’ in de Franse taal. Vandaar mijn logo met een kroontje en mijn slogan.
‘Le Roy Theaterproducties is de kroon op een onvergetelijke avond uit”

‘Ik ben dol op quotes, ze vertellen vaak kort en krachtig de essentie van de inhoud.
En kunnen in een paar woorden laten zien wie je bent en wat je bedoelt.
Hier een lijstje met mijn favorieten; zelf bedacht of met toestemming geleend.

“I have a Dream”

“Je mag zijn wie je bent met je eigen talent”

“Dream Big”

“Je hebt vaak meer talent dan je denkt”

Tot Siems!

Artistiek team

Simône le Roy

Producent | Regisseur | Choreograaf | Tekstschrijver

Bedenker van De Musical Dinnershow.
Super trots op mijn team en de cast. Geweldig om samen te werken met een evenementenlocatie als Vliegveld Twenthe. We doen dit met elkaar ….
‘Het gaat niet alleen om het doel, de voorstellingen maar vooral om de weg er naar toe’

Als eigenaar van le Roy Theaterproducties geef ik verder het woord aan al die mensen die zich met hart, ziel en passie inzetten om van Le Roy Theaterproducties maar vooral, van De Musical Dinnershow een succes te maken. Ieder jaar opnieuw! ❤️

Evy Lassche

Dance Captain | Choreograaf

Hoi,

Ik ben Evy Lassche, 28 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Biddinghuizen, maar woon nu in Nieuwegein. Al sinds mijn negende ben ik bezig met musicals. Ik ben ooit begonnen bij een musicalschool in Dronten. Daar ken ik Simône van, zij was mijn docent. Ik ben later doorgegaan naar FanWork en ook daar mooie musicals mogen doen. Zo ben ik altijd bezig geweest met losse musicalprojecten. In 2016 studeerde ik af aan de Song & Dance Academie als Uitvoerend Musicalartiest. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij The Sound of Music van Albert Verlinde en heb ik vele andere toffe projecten gedaan, zoals een musical voor middelbare scholieren in samenwerking met de Rabobank. Ik heb tijdens mijn studie veel verschillende dansstijlen geleerd. Van klassiek ballet tot tapdansen tot hiphop/urban. Hier komt mijn brede interesse in dansen ook vandaan. Daarnaast heb ik ook veel les gehad qua zang en zanginterpretatie. Kortom, veel ervaring en veel informatie die ik graag met iedereen wil delen. Ik heb er heel veel zin in om samen met de rest het team een prachtige dinnershow neer te zetten.

Janneke Hoekstra

Zangcoach

Coming soon…

Hetty de Ruig

Arrangeur

Al van jongs af aan ben ik bezig met muziek. Op allerlei fronten. Zo heb ik veel kennis van instrumenten, geef ik zangles en les in diverse muziekinstrumenten. Ook sta ik als dirigent voor verschillende koren en doe ik dit met veel passie, liefde en enthousiasme.

Janneke Hoekstra

Zangcoach

Coming soon

Hetty de Ruig

Arrangeur

Al van jongs af aan ben ik bezig met muziek. Op allerlei fronten. Zo heb ik veel kennis van instrumenten, geef ik zangles en les in diverse muziekinstrumenten. Ook sta ik als dirigent voor verschillende koren en doe ik dit met veel passie, liefde en enthousiasme.

Productieteam

Jonne Mijnssen

Communicatiemedewerker

Mijn naam is Jonne Mijnssen en sinds 2018 werk ik mee aan De Musical Dinnershow. Ik volg de voltijd opleiding Communicatie. Ik vind het fantastisch om mijn studie en passie voor theater te kunnen combineren in mijn werkzaamheden voor Le Roy Theaterproducties. Ik houd me dan ook vooral bezig met de social media maar ook met het begeleiden van auditanten.
Naast mijn activiteiten achter de schermen, vind ik het ook erg leuk om zelf mee te doen met De Musical Dinnershow.

André Mijnssen

Fotograaf

Kalf kostuums

Kostuumbedrijf

Stage team

Word dit jouw nieuwe stage plek?

Meld je snel aan, er zijn nog plekken

Le Roy Theaterproducties is een erkend leerbedrijf voor SBB. Zoek jij een stageplek in het theatervak? Voor of achter de schermen? Bij een unieke Musical Dinnershow productie?

Als dance assistant, musical artist, costume assistant, production. Noem maar op! Als jij een opleiding doet op theatergebied kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We zijn op zoek naar flexibele enthousiaste hardwerkende stagiares. En misschien ben jij dat wel!

Neem contact met ons op!